ENG   SVE

Team Tiliextra
ETUSIVU
TILINTARKASTUS
KONSULTOINTI
HENKILÖT
HINNASTO
AJANKOHTAISTA
OHJEET&MALLIT
TILINTARKASTUS.FI
YHTEYSTIEDOT

SÄHKÖPOSTIA TILIEXTRALLE

FABO FABO TWITTER

päivitetty 25.1.2018
Jukka Prepula
 HT-tilintarkastaja, BBA
 osakas
  • BBA 2003
  • HTM-tutkinto 2007

Olen työskennellyt päätoimisesti tilintarkastusalalla reilun kymmenen vuoden ajan. Tänä aikana eri yhtiömuotojen ja säätiöiden erityispiirteet verotuksellisine kiemuroineen ja konsernitilinpäätöksineen ovat tulleet varsin tutuiksi.

Lakisääteisten tilintarkastusten lisäksi olen vuosien varrella tehnyt useita satoja projektitarkastuksia niin EU:n kuin kotimaisten rahoittajien rahoittamiin hankkeisiin ja avustustilityksiin (mm. TEKES-, RAY-, tutkimuksen puiteohjelma-, rakennerahasto-, LIFE- sekä EuropeAid -hankkeet ja avustukset). Vuosien aikana kertyneen ammattitaidon avulla eri hanketyyppien tarkastukset on mahdollista suorittaa tehokkaasti. Koulutan ja konsultoin myös mielelläni hankkeiden taloudenpitoon ja hallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Tilintarkastustyön ohella toimin erilaisissa tilintarkastusalan luottamustehtävissä, joissa pääsen jatkuvasti perehtymään ja ottamaan kantaa niin tilintarkastusalaa kuin muutakin yritystoimintaa koskeviin laki- ym. muutoksiin. Tilintarkastajan työssä pääsen käyttämään tätä tietoa asiakkaitteni hyväksi.

Jukka Prepula
Yhteystiedot
GSM:
Puh:
Email:
050 533 6742
09 752 1422
Jukka Prepula
Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki | 09 752 1422
© Copyright Tiliextra Oy, tilintarkastusyhteisö