Rekrytointi

Levitä siipesi ja liity joukkoomme!

Kevään 2024 haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Olet hyvä tyyppi

Omaat erinomaiset tiimityötaidot ja sulaudut eläväisen rentoon työyhteisöömme!

Haluat oppia

Olet kiinnostunut tilintarkastusalasta ja ammattitaitosi jatkuvasta kehittämisestä tähtäimessäsi tilintarkastajatutkinto

Omaat koulutusta

Sinulla on korkeakoulu- tai ammatti-korkeakoulututkinto (assistentit) taikka opintosi ovat loppuvaiheessa (harjoittelijat)

Omaat kokemusta

Sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä (assistentit). Harjoittelijoille mahdollinen kokemus on vain plussaa.

Is Big4 2 big 4 U?

Never mind, sillä meillä työskentelykielenä on suomi, vaikka myös kansainvälisiä asiakkaita palvelemme.

Perheyritystaustainen yhteisömme muodostuu noin 20 henkilöstä. Arvostamme kukin toisiamme yksilöinä, joilla on omat vahvuudet. Täydennämme saumattomasti toisiamme muodostaen rennon ja välittömän, mutta sitäkin ammattimaisemman huipputiimin!

So join us and be yourself, as everyone else is already taken!

Mitä tarjoamme

Tilintarkastusassistenttina toimit itsenäisellä otteella vastuullisissa
tehtävissä ja saat mahdollisuuden erikoistua pienten ja keskisuurten
yritysten tilintarkastuksiin. Saat erinomaiset työvälineet, kattavan
perehdytyksen ja joustavan työyhteisömme täyden tuen.

Meillä opit suorittamaan tilintarkastuksia alusta loppuun ja pääset näyttämään kykysi. Pääset tekemään kokonaisuuksia niin tilintarkastus- kuin konsultointitoimeksiannoissa; Ei siis pelkoa, että työtehtäväsi rajoittuisivat laskujen selailuun. Vaikeammissakaan tehtävissä et jää yksin – pohdimme yhdessä ongelmiin ratkaisut! Opimme yhdessä ja toisiltamme. Yhteisössämme noudatetaan Just culture oppivan organisaation toimintaperiaatteita!

Tarjoamme työpaikan, joka antaa erinomaiset valmiudet menestyä tilintarkastajatutkinnossa ja myöhemmin tilintarkastajan uralla.

Kannustava ilmapiiri

Oppia, neuvoja ja apua tiimiltä

Tavoitteemme

Ammatillinen tuki

Annamme sinulle tukemme ammatillisen osaamisesi kehittämiseksi. Teemme yhdessä tiimityötä, joten opastusta ja vastauksia on aina saatavissa läheltä. Annamme ja saamme kokemusta ja oppia kollegoilta yhdessä työskennellen. Yhteisössämme noudatetaan ja kehitetään Just culture oppivan organisaation periaatteita.

Nopea eteneminen

Annamme mahdollisuuden edetä työtehtävissä juuri sinulle sopivassa tahdissa. Pääset halutessasi nopeastikin etenemään hyvin erilaisiin tehtäviin. Näet paljon eri tyyppisiä tarkastuskohteita kokonaisuutena ja pääset osallistumaan prosessin eri osavaiheisiin.

Selkeä urapolku

Tuemme matkaasi kohti tilintarkastajatutkintoa ja asiantuntijatehtäviä. Tie tilintarkastajatutkintoon ei ole kevyt, mutta saman polun olemme mekin kulkeneet, joten saat oppimme, kokemuksemme ja täyden tukemme taipaleelle.

Yhteiset tavoitteet

Jaamme tiiminä yhteiset tavoitteet kehittää itseämme, yhteisöämme ja palveluitamme tarjotaksemme aina timanttista asiantuntijaosaamista. 

Ota yhteyttä!

Lisätietoja antaa
Susanna Ahola
040 455 4440

Scroll to Top
Vieritä ylös