Varmennuspalvelut

Tilintarkastusten lisäksi saat meiltä paljon muita varmennuspalveluja

Korona (Covid-19) tuet

Meiltä saat neuvontaa liittyen yrityksesi mahdollisuuksiin saada koronaepidemian aiheuttamiin häiriöihin kehittämis- ja kustannustukia. Tarvittaessa teemme näihin liittyviä tilintarkastajan varmennustoimenpiteitä sekä tukihakemuksiin ja tilityksiin liittyviä lausuntoja.

Tilintarkastajan todistukset ja lausunnot

  • Todistus osakepääoman maksun yhteydessä
  • Lausunto apporttiomaisuudesta
  • Lausunto sulautumis- tai jakautumissuunnitelmasta
  • Lausunto erityisestä tarkastuksesta
  • Muut lausunnot osakeyhtiölain nojalla

Hanketarkastukset

Tarkastamme vuosien kokemuksella Business Finland -hankkeiden ja muiden julkisten tukien (STEA, SES, AVEK, ministeriöt ym.) kustannustilitykset ja annamme niistä tilintarkastajalta edellytetyt raportit tai varmennukset sekä hakemuksiin mahdolliset tilintarkastajan todistukset.

Todistus tavaraliikennelupaa varten

Annamme tilintarkastajan todistuksen Traficomille tavaraliikenneluvan ja henkilöliikenneluvan hakijan taloudellisista voimavaroista. Omaa pääomaa on oltava vähintään 9 000 euroa, kun käytössä on yksi auto, ja vähintään 5 000 euro kunkin lisäksi käytetyn auton osalta.

Erityinen tarkastus

Osakkeenomistaja voi hakea yhtiön kotipaikan aluehallintovirastolta (AVI) erityisen tarkastuksen toimittamista yhtiön hallinnosta ja kirjanpidosta tietyltä päättyneeltä ajanjaksolta taikka tietyistä toimenpiteistä tai seikoista. Erityiset tarkastukset kuuluvat palveluihimme.

Business Finland -hanketarkastukset

Teemme vuosittain huomattavan määrän eri tyyppisiä Business Finland rahoitusten kustannustilityksiä. Tarkastamme Business Finlandin hankkeita sekä tilintarkastusasiakkaillemme että muille yhtiöille, jotka tarvitsevat vain tilintarkastajan raportin tilitystä varten.

Yleisluonteinen tarkastus (review)

Yleisluonteinen tarkastus perustuu ISRE 2400 -standardiin ja on tilintarkastusta kevyempi tarkastus, joka perustuu pääasiassa analyyttisiin toimenpiteisiin ja tiedusteluihin. Yleisluonteinen eli ns. review tarkastus voi olla tiettyihin tarkoituksiin hyvinkin sopiva varmennuspalvelu.

Konsultoiva tarkastus

Tilintarkastajillamme on laaja kokemus verotuksesta, kirjanpito- ja tilinpäätössäädöksistä sekä yhtiöoikeudesta. Lakisääteisten varmennuspalveluiden lisäksi tarjoamme räätälöityjä tarkastuksia juuri niistä asioista ja kysymyksistä, joihin kaipaat selvyyttä ja neuvontaa. 

Due Diligence -toimeksianto

Teemme Due Diligence -toimeksiantoja (DD) eli ennen yrityskauppaa tehtäviä selvityksiä kaupankohteesta. Erityistä osaamisalaamme ovat taloudelliset DD:t. Yhteistyökumppaneistamme löytyy vastaavasti juridisten ja HR-asioiden DD:n asiantuntijoita.

Miten voimme auttaa?

Tiliextra Oy:

  • PRH:n hyväksymä tilintarkastusyhteisö
  • päätoimialana tilintarkastus jo vuodesta 1977
  • erikoistunut PK-yrityksiin ja asunto-osakeyhtiöihin
  • kuuluu kotimaiseen Tilintarkastus.fi -asiantuntijaketjuun
  • Suomen Asiakastiedon paras platina-sertifikaatti
Scroll to Top
Vieritä ylös